Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Egzit festival otvara grupa Pet šop bojs

Britanska pop grupa "Pet šop bojs" otvoriće 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu 15. Egzit, najavila je potparolka tog muzičkog festivala Jelena Galetin.

 

Egzit festival otvara grupa Pet šop bojs

"'Pet šop bojs', koji stižu za samo nekoliko dana, donose u Novi Sad pravi audio-vizuelni spektakl, s obzirom da s njima radi Es Devlin, dama koja je dizajnirala i zatvaranje olimpijskih igara u Londonu", rekla je Jelena Galetin.

Na festivalu koji će trajati do 13. jula nastupiće i mnogo bendova koji prvi put dolaze u Srbiju i region, među kojima su Dejmon Albarn iz grupa "Blur" i "Gorilaz", zatim disko diva Glorija Gejnor, belgijanac Stromae i bendovi "Suejd" i "Herts".

Kako je navela Jelena Galetin, publika će u "After two" programu na glavoj bini moći da čuje i imena kao što su najpopularniji dab steper Skrileks, koji donosi desetine šlepera opreme, i živi sastav benda "Rudimental", proglašen za najbolji novi bend na "UK Awards" ceremoniji.

Nakon završteka Egzit festivala, žurka se seli u Budvu na plažu Jaz, od 15. do 17. jula gde će u skolpu Egzit avanture početi novi festival "Si dens", a na kojem će nastupiti jedan on najpoznatijih muzičara današnjice Džemirokvaj.

 


s8

 

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?