Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Danas počinje 12. Beer Fest, zvezda večeri Si Lo Grin

Najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi i jedan od zaštitnih znakova Beograda, ovogodišnji 12.Beer Fest počinje danas na Ušću i trajaće do 17.avgusta.

Danas počinje 12. Beer Fest, zvezda večeri Si Lo Grin

Posetioce Bir festa pored velike ponude domaćih i inostranih pivskih brendova očekuje izuzetan muzički program.Na otvaranju će nastupiti svetska zvezda, dobitnik pet Gremi nagrada Si Lo Grin koji u Beograd dolazi uz pomoć ambasade SAD.

Prvog dana festivala nastupiće srpski bendovi BlekBox, Love Hunters, iz Hrvatske Parni Valjak i Felix Da Housecat iz SAD.

U četvrtak, 14. avgusta posetioce pivskog festivala zabavljaće srpski bendovi Real Tribute, Garavi Sokak, Bajaga & Instruktori, Sharks, Snakes & Planes, Bad Copy.

U petak, 15. avgusta na 12.Beer festu u muzičkom programu nastupiće muzičari iz Srbije RockFelers, Real tribute, Sanja Ilić i Balkanika, Atheist Rap, Goblini, gosti iz BiH popularni Plavi Orkestar i Darren Emerson iz Velike Britanije.

Za vikend Beograđane i njihove goste iz zemlje i sveta očekuje izuzetno bogat muzički program, u subotu,16. avgusta nastupiće GodDamn, Faith No More tribute band, Kanda, Kodža i Nebojša, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Orthodox Celts, Dejan Petrović Big Band iz Srbije, Hladno Pivo iz Hrvatske i Edo Maajka iz BiH.

U nedelju, 17. avgusta nastupiće srpski muzičari Night Train Blues Band, Niagara, Di Luna Blues Band, Bilja Krstić & Bistrik Orćestra, Van Gogh, YU Grupa, Darkwood Dub i S.A.R.S.

Organizatori su pozvali sve ljubitelje piva i dobrog provoda da zbog velikog interesovanja na vreme kupe ulaznice koje koštaju 300 dinara. To mogu učiniti na svim biletarnicama Eventima, a sutra na dan otvaranja ulaznice će biti dostupne i na tri prodajna mesta koja će biti postavljena ispred ulaza na festival.

Ulaznice će se plaćati samo za veliko otvaranje, dok je za naredna četiri dana ulaz besplatan.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?